Input your search keywords and press Enter.

Povjerenica Medović i pročelnik Katičić uručili računalnu opremu Osnovnoj školi Ivana Gundulića

Povjerenica Vlade Republike Hrvatske za Dubrovnik Nada Medović i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić uručili su danas učiteljicama i učiteljima Osnovne škole Ivana Gundulića hibridna računala i laptope koji su osigurani za provođenje pilot projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola”.

Osnovna škola Ivana Gundulića jedina je škola s područja Grada Dubrovnika koja je izabrana da sudjeluje u ovom pilot programu Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNet i trajat će tri godine. U sklopu projekta Osnovna škola Ivana Gundulića dobila je 51 tablet, osam hibridnih računala i pet prijenosnih računala te opremu za interaktivnu i prezentacijsku učionicu.

Interaktivna učionica sadržavati će jedan pametni ekran i 30 laptopa dok će prezentacijska učionica biti opremljena jednim pametnim ekranom.

Kroz pilot projekt e-Škole osim Osnovnoj školi Ivana Gundulića i područnoj školi Šipanska Luka osigurano je sedam tableta te oprema za prezentacijsku učionicu.

Pilot projekt “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola” dio je šireg programa e-Škole koji se provodi u razdoblju od 2015. – 2022.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)