Input your search keywords and press Enter.

Posjet izaslanstva grada prijatelja Helsingborga

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, predsjednik Gradskog vijeća Grada dubrovnika Marko Potrebica i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i vcivilno društvo Đivo Brčić primit će u petak, 5. siječnja, u službeni posjet izaslanstvo grada prijatelja Helsingborga na čelu s njihovim gradonačelnikom Mats Sanders-om.

Tijekom službenog posjeta u petak, 5. prosinca, u 11:30 sati upriličit će se posjet Društvu distrofičara invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije te će tom prilikom izaslanstvo Helsingborga Društvu distrofičara uručit će i novčanu donaciju.

U sklopu izaslanstva grada prijatelja Helsingborga u Dubrovniku će boraviti i članovi zbora Lucia girls koji će ovom prilikom u subotu, 6. siječnja, u 10:45 sati posjetiti Dom za starije i nemoćne osobe Domus Christi te svojom pjesmom razveseliti štićenike doma. Istoga dana, zbor Lucia girls održat će nastup i u dubrovačkoj Katedrali nakon svete mise u 18 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *