Input your search keywords and press Enter.

Posebna regulacija prometa povodom održavanja 2. Dubrovačkog međunarodnog polumaratona

Zbog organizacije 2. Dubrovačkog polumaratona, koji se u našem Gradu održava u subotu, 30. travnja i u nedjelju 1. svibnja, obavještavamo sve tvrtke koje brinu o opskrbi objekata unutar povijesne jezgre da je dostavu potrebno obaviti najkasnije do 8.30 sati u subotu i 8.00 sati u nedjelju, jer će tada početi pripreme za utrke i postavljanje zaštitnih ograda duž Straduna.

Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, podsjećamo građane da će u nedjelju 1. svibnja, za vrijeme trajanja utrke Polumaratona i 5K u vremenu od 9.00 do 13.30 sati biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama: Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle,  Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno. Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedene utrke poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.
Du motion – Dubrovnik Runer’s Days sportsko – turistički je projekt kojeg organiziraju Grad Dubrovnik, Dubrovački savez sportova i Atletski klub Dubrovnik u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i partnerima iz Amerike. Cjelokupna manifestacija uz sudjelovanje više od 650 trkača iz cijelog svijeta započinje u subotu u 10.00 sati na Stradunu utrkom dubrovačkim zidinama i dječjom utrkom, a nastavlja se u nedjelju 1. svibnja Dubrovačkim polumaratonom i humanitarnom utrkom 5K.
Doris Alavija, Grad Dubrovnik
Foto: Dulist

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *