Input your search keywords and press Enter.

PopHeart Factory – otvaranje izložbe

PopHeart Factory Team najavljuje otvaranje završne izložbe Ljetne škole crtanja i slikanja za djecu školskog uzrasta koja se tijekom srpnja i kolovoza održala u PopHeart Factoryju. U ova dva mjeseca kroz našu školicu prošlo je ukupno 76-oro djece u dobi od 7 do 14 godina te smo zbog njihove mnogobrojnosti izložbu podijelili u dva dijela.

 

– Bilo je izazovno odabrati najbolje među tolikim mnoštvom dječjih radova. Od fantastičnih crteža olovkom, zanimljivih i kreativnih radova u raznim suhim te mokrim tehnikama, pa do slika zalaska sunca na platnu, ali također skulpturica od glinamola i rolica papira, zaista smo prošli raznovrstan i šarolik put do izložbe koja će pokazati svu raskoš, talent i sposobnosti naših mališana – poručila je akademska slikarica Ivana Miloglav, kreativna voditeljica PopHeart Factorya te ujedno s akademskom slikaricom Josipom Vlašić i voditeljica radionica Ljetne škole.

 

Prvi dio završne izložbe, a koji obuhvaća djecu mlađe dobne skupine, odvit će se u PopHeart Factoryju (Mercante, ulaz kod trgovine Profi shop, 2. kat) u srijedu, 6. rujna s početkom u 18.30 sati, a radove je moguće razgledati u četvrtak i petak od 16 do 20 sati. Drugi dio, održat će se u istom ambijentu, no u srijedu, 13. rujna s početkom u 18.30 sati te je također radove moguće razgledati u četvrtak i petak od 16 do 20 sati. 

 

Ovom prilikom svim polaznicima dodijelit ćemo i zaslužene diplome.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.