Input your search keywords and press Enter.

Ponovno nagrađen video Dubrovnik & Time

Promotivni video TZ grada Dubrovnika, brojnim međunarodnim i domaćim nagradama ovjenčani „Dubrovnik & Time“ osvojio je i nagradu „BALDO ĈUPIĆ“ ‘ na 19. Međunarodnom festivalu turističkog filma ITF ‘CRO Split 2016.

Nagrada je dodijeljena na završnoj sveĉanosti triju međunarodnih turistiĉkih kulturoloških priredbi:

23 . I N T E R S T A S /Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza, 19 . ITF’CRO / Međunarodni festival turističkog filma i 14 . KEA – CRO 2016 , u petak, 11. studenog 2016, u Hotelu President u Solinu. Nagradu je u ime TZ grada Dubrovnika primio Koordinator u Odjelu za promociju i on-line strategiju Novak Bukvić.

Glavna nagrada za najbolji hrvatski promotivni film “Baldo Čupić” pripala je filmu “Dubrovnik and time” Turističke zajednice grada Dubrovnika, a Grand prix festivala turističkom promotivnom filmu “Amazing Thailand smiles” u produkciji Nacionalne turističke organizacije Tajlanda.

Posebno smo ponosni što je naš promotivni video dobio nagradu koja nosi ime po poznatom Dubrovčaninu, filmskom stvaratelju i novinaru Baldu Čupiću. Svakim svojim prikazivanjem filma „Dubrovnik &Time“ izaziva oduševljenje gledatelja, a potvrda njegovoj kvaliteti su i do sad osvojene važne nagrade na internacionalnim i domaćim filmskim festivalima kojih je ukupno četrnaest.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)