Input your search keywords and press Enter.

Polaganjem vijenaca obilježena 32. obljetnica oslobođenja Rijeke dubrovačke

U povodu 32. obljetnice oslobođenja Rijeke dubrovačke i deblokade Dubrovnika, predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih kotara Komolac i Mokošica položili su cvijeće i zapalili svijeće na mjestima pogibije, posljednjim počivalištima i kod spomen obilježja poginulima u Domovinskom ratu na području Rijeke dubrovačke.

Pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić i pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja na području gradskog kotara Komolac, dok su gradska vijećnica Olga Muratti i pročelnica Upravnog odjela za EU fondove Martina Skopljaković iskazale počast poginulima kod spomen obilježja na području gradskog kotara Mokošica.

Poslijepodnevni program u znak zahvalnosti i pijeteta za sve poginule hrvatske branitelje i civile nastavljen    je kod Spomen obilježja na Osojniku te kod centralnog spomenika u Komolcu gdje su vijence položili i svijeće zapalili dubrovački gradonačelnik Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivana Brnin.

Obilježavanje 32. obljetnice oslobođenja Rijeke dubrovačke i deblokade Dubrovnika završeno je svetom misom zadušnicom za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu u Novoj Mokošici u Župi Svete Obitelji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)