Input your search keywords and press Enter.

Polaganje majstorskog ispita: Prijave do 25. rujna

Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije organizira polaganje majstorskih ispita u studenom i prosincu ove godine. Obavještavamo sve zainteresirane kandidate, koji ispunjavaju uvjete za pristup polaganju majstorskog ispita, da svoje prijave mogu predati zaključno do petka, 25. rujna u Obrtničku komoru Dubrovačko – neretvanske županije. Ispit će se održavati u periodu od 09. studenog do 18. prosinca.

Diplomom o majstorskom zvanju dokazuju se kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastite poduzetničke aktivnosti. Ista je priznata u zemljama Europske unije. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta putem natječaja Obrazovanje za obrtništvo pokriva 80% troškova od cijene polaganja majstorskog ispita. Na ovaj natječaj se mogu prijaviti svi kandidati koji uspješno polože majstorski ispit.

Sve detaljnije informacije vezane za uvjete polaganja ispita i način prijave mogu se dobiti na stranici Komore www.du-hok.net, u komorskom uredu – Vukovarska 16, tel. 323-550, kontakt osoba: stručna suradnica za obrazovanje Jelena Svetac ili putem e-maila: obrazovanje-du@hok.hr.

 

Stručna suradnica za obrazovanje

Jelena Svetac

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)