Input your search keywords and press Enter.

Pola milijuna kuna vrijedan Lidlov donacijski program

„Više za zajednicu“ nastavlja i treću godinu pomagati po cijeloj Hrvatskoj

Trgovački lanac Lidl Hrvatska treću godinu zaredom provodi donacijski program zaposlenika „Više za zajednicu!“ vrijedan pola milijuna kuna. Ovogodišnja tema programa su kultura i obrazovanje. Od ukupno 71 donaciju koju će Lidl donirati većina su obrazovne institucije, kulturno-umjetnička društva, udruge za promicanje kulture i obrazovanja.
„S ponosom možemo reći da smo izuzetno zadovoljni uspjehom našeg programa „Više za zajednicu!“ i upravo zbog pozitivnih reakcija lokalnih zajednica kojima smo dosada pomogli i ove godine smo odlučili nastaviti s donacijskim programom naših zaposlenika. Tvrtka Lidl Hrvatska kontinuirano provodi programe koji pomažu lokalnim zajednicama te time želimo iskazati dio zahvalnosti za naš rast i razvoj. Ono što je jedinstveno u ovom projektu je činjenica da naši zaposlenici imaju priliku aktivno sudjelovati u odabiru neprofitnih organizacija i udruga diljem Hrvatske. “– poručili su iz Uprave Lidla Hrvatska.
Podsjetimo, u protekle dvije godine kroz program je donirano više od milijun kuna preko 170 različitih udruga, a ove će se godine donirati još pola milijuna kuna 71 udruzi i instituciji u Hrvatskoj. Dosad su donirane različite udruge, bolnice, dječji domovi, vrtići i ustanove, a prednost se davala udrugama koje se bave djecom. Zahvaljujući angažmanu svojih zaposlenika, njih više od 1800, Lidl će i ove godine doprijeti gotovo do svakog grada u Hrvatskoj, donirajući institucije koje se bave kulturom i obrazovanjem. Trgovački lanac Lidl prva je kompanija u Hrvatskoj koja je organizirala ovakvu humanitarnu akciju na razini cijele države, aktivno uključujući sve svoje zaposlenike, i to već treću godinu zaredom.

POPIS DONIRANIH UDRUGA I INSTITUCA NA PODRUCJU DALMACE
1. Kulturno umjetničko društvo “Rogotin” – folkorna sekcija Marko Markota
2. VOSIT – udruga osoba s invaliditetom
3. Udruga tjelesnih invalida “Toms”
4. Kulturno umjetničko društvo Željezničara “Filip Dević”
5. Udruga “Radost” Ploče
6. Kulturno umjetničko društvo “Dikovača”
7. Udruga oboljelih od multiple skleroze i drugih invalidnih osoba
8. Dječji vrtić “Katićan” Konavle
9. Kulturno umjetničko društvo “Branimir 888”
10. Kulturno umjetničko društvo “Sveti Nikola Tavelić”
11. Udruga “Mate Svjetski”
12. Kulturna udruga “Monade”

KONTAKT ZA MEDIJE:
Tihana Belin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.