Input your search keywords and press Enter.

Poduzetništvo po mjeri održivog razvoja

DEŠA Dubrovnik vas poziva na panel raspravu „Poduzetništvo po mjeri održivog razvoja“. U fokusu nam je Osmi cilj održivog razvoja – promicati kontinuiran, uključiv i održiv gospodarski rast, produktivnu i u punom radnom vremenu zaposlenost i dostojanstven rad za sve.

Panel rasprava će se održati u ponedjeljak, 25.travnja 2022. s početkom u 12:00 sati u X. lađi u Lazaretima, Frana Supila 8, 20000 Dubrovnik te će obuhvatiti teme:

• „Izazovi start-up/samozapošljavanja i poduzetništva“- Slavica Grkeš, Dominium travel
• “Doprinos Start up-ova održivom razvoju”- Krešimir Glavinić, predstavnik inicijative TUP – urbana četvrt
• “Društveno poduzetništvo – Kako izmjeriti društveni utjecaj poduzeća?” Maja Weisglass, ZEF

Cilj događanja je potaknuti raspravu i razmjenu iskustava, potreba lokalne zajednice i ciljnih skupina, održivosti poslovanja u kriznim vremenima te otkriti daljnje planove za održiv razvoj lokalne zajednice u skladu sa Agendom 2030.
Agenda 2030. predviđa da se do 2030. godine, poticanjem održivog gospodarskog rasta, tehnoloških inovacija i poduzetništva, osiguraju uvjeti pune zaposlenosti, uz učinkovite mjere za iskorjenjivanje prisilnog rada, dostojne radne uvjete i jednaku plaću.

Događanje je dio projekta START up nacija – Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja koji se provodi na području cijele Hrvatske te SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost – Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada, financirani iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020

DEŠA Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)