Input your search keywords and press Enter.

Podržimo Vatrene – neka Eiffelov toranj zasja u bojama Hrvatske

Sve što treba učiniti jest što više puta objaviti ključnu riječ #CRO u svojim objavama na Instagramu i Twitteru, a za objave na društvenoj mreži Facebook treba objaviti ključnu riječ #CRO #OrangeSponsorsYou

Hrvatska radiotelevizija (HRT) poziva sve svoje slušatelje, gledatelje i čitatelje te sve građane Republike Hrvatske aktivne na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter da se danas do 21.30 uključe u inicijativu koju omogućuju Grad Pariz i telekomunikacijska tvrtka Orange, službeni pokrovitelj Europskoga nogometnog prvenstva.

Naime, svakoga dana od jedne minute poslije ponoći do 21.30 navijači momčadi čija je utakmica toga dana na rasporedu mogu se na društvenim mrežama svojim zajedništvom, brzinom i okretnošću izboriti da upravo te večeri, deset minuta nakon što sudac odsvira kraj posljednje utakmice na Euopskome nogometnom prvenstvu, najveća znamenitost Pariza – Eiffelov toranj – zasja u nacionalnim bojama države koja je dobila najveću podršku na društvenim mrežama.

Ovime vas pozivamo da se svi zajedno uključimo u ovu inicijativu, bodrimo naše Vatrene na putu ostvarenja sjajnih rezultata i obojimo Eiffelov toranj u boje Hrvatske već danas, kad hrvatska reprezentacija u 18 sati igra protiv Češke, ili 21. lipnja, kad se u 21 sat susrećemo sa Španjolskom.

Sve što treba učiniti jest što više puta objaviti ključnu riječ #CRO u svojim objavama na društvenim mrežama Instagram i Twitter, a na društvenoj mreži Facebook treba upisati ključnu riječ #CRO #OrangeSponsorsYou. Prenesite ovu obavijest svojim prijateljima, susjedima i poznanicima te se udružimo i osigurajmo da Hrvatska dobije najveću podršku na društvenim mrežama. Neka Pariz zasja u crvenoj, bijeloj i plavoj boji Lijepe Naše – na ponos Vatrenima i cijeloj našoj Domovini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)