Input your search keywords and press Enter.

Podjela udžbenika za osnovnu školu kreće 2. rujna

Podjela udžbenika za osnovnu školu odvijati će se od 2. do 4. rujna, a u međuvremenu će svaka škola na svojim internetskim stranicama objaviti detaljan raspored preuzimanja udžbenika.

Na radnom sastanku na kojemu su nazočili gradonačelnik Andro Vlahušić, zamjenica Tatjana Šimac Bonačić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić i ravnatelji šest osnovnih škola na području Dubrovnika dogovorili su koordinaciju aktivnosti podjele gotovo 3200 kompleta udžbenika.

Roditelji se obavještavaju da su prilikom preuzimanja kompleta dužni predočiti kopije osobnih iskaznica (obje strane osobne iskaznice jednog roditelja, odnosno skrbnika) te potpisati izjavu kojom se obvezuju da će učenik čuvati te vratiti udžbenike krajem školske godine.

Gradonačelnik Vlahušić, zamjenica Bonačić i pročelnik Katičić izrazili su zahvalnost svim djelatnicima osnovnih škola na dodatnom radu koji su uložili tijekom provođenja Pravilnika o uvjetima, postupku i načinu ostvarivanja prava na dodjelu udžbenika, donesenog na sjednici Gradskog vijeća 30. lipnja

Ukupna vrijednost nabavljenih kompleta školskih udžbenika iznosi oko 2.800.000,00 kuna.

Na sastanku se također razgovaralo o financijskim i materijalnim potrebama škola kako bi se sredstva planirala u Proračunu za 2016., a koji je pred postupkom izrade. Gradonačelnik Vlahušić ponovno je iznio spremnost Grada Dubrovnika da se u 2016. krene u rekonstrukciju i izgradnju PŠ Montovjerna prema revidiranom projektu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *