Input your search keywords and press Enter.

Počinje uređenje Centra za mlade Grada Dubrovnika u bivšem hotelu Stadion

Zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić sa suradnicima obišli su prostore koji će biti namjenjeni društvenim sadržajima Centra za mlade, a koji će biti smješteni u prostorima bivšeg hotela Stadion.

Uređenje i adaptacija prostora Centra za mlade nastavak je razvoja programa za djecu i mlade koji se provodi u sklopu strateškog programa “Mladi i Grad skupa”.

Već duže vrijeme postoji ideja o izgradnji Centra u prostorima bivšeg hotela Stadion, koji bi se ispunio sadržajima za djecu i mlade, u suradnji sa udrugama koje osmišljavaju i provode programe u tom području.

Prostore koji će biti namjenjeni društvenim sadržajima Centra za mlade obišla je zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić s pročelnikom Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Mihom Katičićem, direktorom ustanove Športski objekti Dubrovnik Lukšom Klaićem, stručnim suradnicima iz upravnog odjela te predstavnicima budućih korisnika ovih prostora: udrugom Bonsai i udrugom Maro i Baro, čiji će se program Info centra za mlade proširiti kroz program Centra za mlade.

Ustanova Športski objekti Dubrovnik bit će upravitelj ovih prostora te će uz financijsku pomoć Grada Dubrovnika do konca ove godine pristupiti adaptaciji prostora, koji će se odmah staviti u funkciju za udruge Društvo naša djeca, Bonsai i Maro i Baro, čiji programi su od značaja za Grad Dubrovnik. Nastavak adaptacije i završetak ovog projekta se očekuje u prvoj polovici sljedeće godine.

Marina Majić
Viši suradnik za informiranje
Grad Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *