Input your search keywords and press Enter.

Pocinje Katolicka malonogometna liga: Izvlacenje parova prvog kola

U četvrtak, 25. veljače u 20 sati u dvorani sv. Ivana Pavla II. (bivši samostan sv. Klare) održat će se izvlačenje parova prvog kola Katoličke malonogometne lige (KMNL-a) u Dubrovačkoj biskupiji. Na ovogodišnje natjecanje prijavio se rekordan broj malonogometnih ekipa iz župa s područja dvaju dubrovačkih dekanata.
Izvlačenju parova prethodit će misno slavlje na kojem će sudjelovati članovi i voditelji ekipa u 19 sati u crkvi Male braće u Dubrovniku.
Ove godine Dubrovnik će prvi put biti domaćin nacionalne završnice KMNL-a na kojoj će sudjelovati pobjedničke ekipe iz svih hrvatskih nad/biskupija. Završnica KMNL-a, uz svečanost otvaranja i zatvaranja, održat će se od 27. do 29. svibnja.
Podsjetimo, 2014. godine na nacionalnoj završnici KMNL-a održanoj u Pazinu prvi put je jedna ekipa iz Dubrovačke biskupije osvojila prvo mjesto, a riječ je bila o ekipi župe sv. Petra-Boninovo.
Što je KMNL?
Katolička malonogometna liga (KMNL) u kojoj sudjeluju ekipe iz župa koje se prijave, održava se svake godine u biskupijama u Hrvatskoj. Najbolja ekipa iz svake nadbiskupije ili biskupije odlazi na završno natjecanje koje će se ove godine održati u Dubrovniku.
Uz proglašavanje najbolje ekipe, najboljeg igrača i vratara, KMNL dodjeljuje i posebnu titulu za „fair play“.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *