Input your search keywords and press Enter.

Početak redovitih operacija Transavia Airlines prema Zračnoj luci Dubrovnik

Transavia Airlines C.V. i Transavia France ovu sezonu će povezati redovitim linijama Zračnu luku Dubrovnik s destinacijama Amsterdam, Munich i Pariz.

Ovo su dvije sestrinske aviokompanije istih vlasnika Air Franca i KL M a. Do ove godine Transavia France je imala oko dvadesetak isključivo charter Ictovc sa Zračne luke Dubrovnik prema destinacijama u Francuskoj. S otvaranjem redovitih letova prema Amsterdam, Munichu i Parizu očekuje se da Će ova dva prijevoznika zajedno ostvariti više od dvjesto letova.

Liniju za Pariz održavat će Transavia France četvrtkom i nedjeljom od 21.4.2016. do 27.10. 2016. godine, dok će linije za Amsterdam i Munich održavati Transavia Airlines C.V. Linija za Amsterdam uspostavit će se utorkom, četvrtkom i nedjeljom u razdoblju od 21.4.2016. do 29.10.2016. godine, dok je linija za Munich planirana ponedjeljkom, srijedom i subotom u razdoblju od 30.5.2016. do 25.10.2016. godine.

Premda Croatia Airlines, Lufthansa i EasyJet već održavaju redovite operacije prema ovim destinacijama, otvaranje linija Transavia Airlines i Transavia France donosi značajno povećanje prometa za Zračnu luku Dubrovnik, tC bolju / intenzivniju povezanost Dubrovnika s tri vrlo značajne destinacije u Zapadnoj Europi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)