Počele besplatne radionice robotike

Objavljeno prije 2 mjeseca  -  - 2mjeseca ago 10


Nakon što su polaznici besplatnih radionica robotike podijeljeni u grupe Autobots i Decepticons na Robo.DU Day-u, Informatički klub Futura je ovaj utorak 14. studenog počeo s novim besplatnim ciklusom radionica robotike za grupu Autobots.
Na prvoj radionici osnovnoškolci, srednjoškolci, studenti i građani su se upoznali s računalnim razmišljenjem i programiranjem uz pomoć Lightbota. Na sljedećim radionicama će se upoznati s Fishertechnik i Arduino opremom i raznim senzorima pomoću kojih će konstruirati i programirati robote, robotske ruke, … Radionice se održavaju u dvije grupe, pa će druga grupa Decepticons s radom početi sljedeći utorak (21.11.). S radionicama robotike Informatički klub Futura i ove godine sudjeluje u Europskom tjednu robotike.
Radionice robotike će se nastaviti održavati u dvije grupe utorkom u terminu od 17:00 do 19:00 na 2. katu DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15. Cijeli raspored radionica robotike i popis polaznika po grupama je dostupan na web stranicama Informatičkog kluba Futura: www.futura.com.hr
Informatički klub Futura besplatne radionice robotike organizira uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku, Grada Dubrovnika, Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika i Razvojne agencija Grada Dubrovnika(DURA).
10 preporuka
comments icon 0 komentara
0 komentara
110 pregleda
bookmark icon

Write a comment...

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *