Input your search keywords and press Enter.

Počela internetska prodaja ulaznica za 67. Dubrovačke ljetne igre

Ulaznice za gotovo dvadeset glazbenih, dramskih i folklornih događanja u sklopu 67. Dubrovačkih ljetnih igara, koje će i ove godine trajati od 10. srpnja do 25. kolovoza, dostupne su u internetskoj prodaji na stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr.

Pored ulaznica za dvije gostujuće izvedbe hvaljene predstave #radninaslovantigona Zagrebačkog kazališta mladih koje će se igrati u Lazaretima, u prodaji su ulaznice za veliki obljetnički koncert „50 godina Linđa na Igrama“ ispred crkve sv. Vlaha te za četiri izvedbe Folklornog ansambla Linđo na taraci tvrđave Revelin, ali i za brojne glazbene programe, uljučujući Ansambl Bečke filharmonije, recital violinista Romana Simovića i pijanista Ratimira Martinovića, program „Matija svira Arsena“ u atriju Kneževa dvora te za koncert lanjskih dobitnika nagrade Orlando Henschel kvarteta u Pinakoteci crkve sv. Nikole u Cavtatu.

Publici su dostupne i ulaznice za sve koncerte su sklopu novog programa „Key to the Future“ koji će u kolovozu festivalskoj publici predstaviti mlade glazbenike, laureate prestižnih međunarodnih natjecanja Qeen Elisabeth, Geza Anda, Yehudi Menuhin i drugih. To su pijanisti Andrew Tyson (SAD), Aljoša Jurinić (Hrvatska), Inna Firsova (Ukrajina), Yury Favorin i Andrey Gugnin (Rusija) te violinisti Alexey Semenenko (Ukrajina) i Stephen Waarts (SAD).

Ulaznice su dostupne online na internetskim stranicama Dubrovačkih ljetnih igara www.dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr, a sve upite vezane za kupnju ulaznica zaprima Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: 020/ 326 107. Do kraja svibnja u prodaji će se biti i ulaznice za sva ostala događanja u sklopu 67. Igara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *