Input your search keywords and press Enter.

U sklopu projekta HGK-e promocije vina i povećanja prepoznatljivosti i pozicioniranja hrvatskih vina, komora je okupila proizvođače vina te održala  prezentacije u Beogradu, Novom Sadu i Mostaru.

Pored predstavljanja na sajmu turizma i vina prezentacije su održane i u Salonu vina, te na tematskim večerama u najelitnijim restoranima u Beogradu i Novom Sadu.
Predstavnici Udruga Plavac mali predstavili su vina Putniković, vina vinarije Dingač i Pz Postup.
Brojni gosti oduševljeni su okusom plavca malog, koji točno pogađa okus prosječnog konzumenta, a koji je ujedno i najveći potrošač plavca. Čaša vina nije više rezervirana za konzumiranje nakon ručka, naprotiv zadnjih godina vino je  postalo je popularno u svim prigodama i među svim generacijama.
Distributeri i vlasnici restorana imali su priliku kušati vrhunska pelješka vina i na Pelješcu, gdje je komora organizirala stručno medijsko putovanje.
Dvanaest gostiju je nakon obilaska vinogorja Dingač i Postup moglo uživati u vinima koje su im predstavili Miro Bezek, enolog u vinariji Putniković, Anto Martinović, upravitelj PZ i vinarije Dingač te Ane Barać, voditeljia muzeja vina u čijem prostoru je i održana vinska prezentacija.
Slobodan Rosić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)