Input your search keywords and press Enter.

Plan snimanja filma „Robin Hood: Origins“

Snimanje filma „Robin Hood: Origins“ u Dubrovniku počinje u ponedjeljak, 20. veljače, a trajat će dva tjedna, zaključno s ponedjeljkom, 6. ožujka. Grad Dubrovnik u suradnji s producentskim kućama Pakt Media i Lionsgate, obavještava javnost o planu snimanja i posebnim uvjetima koji će povremeno vrijediti za kretanje pješaka i vozila. Tijekom cijelog trajanja snimanja vodit će se računa da se kretanje unutar povijesne jezgre odvija uz što manje ometanja, a građani se mole na prilagodbu privremenoj regulaciji prometa.
Prvog dana snimanja, u ponedjeljak, 20. veljače, sva aktivnost odvijat će se na istočnom ulazu u povijesnu jezgru – na predjelu Vrata od Ploča, Trga oružja, na kamenom mostu u Ulici sv. Dominika te u Posatu, i to u vremenu od 10:00 do 18:00 sati. Ovaj predio bit će zatvoren za promet vozila od 9.00 sati, osim vozila hitnih i interventnih službi, dok će se pješaci periodično propuštati. Posebna napomena odnosi se na dostavna i opskrbna vozila, koja će tog dana do 9.00 sati morati napustiti povijesnu jezgru.

Snimanje se nastavlja u utorak, 21. veljače, i to na lokaciji u Posatu od 7:00 do 20:00 sati.

U srijedu, 22. veljače, kao i u četvrtak, 23. veljače, lokacija snimanja je Ulica sv. Dominika i most u podnožju tvrđave Revelin od 17:00 do 05:00 sati. Kao i prvog dana snimanja, pješaci će se periodično propuštati, dok će vrijediti zabrana prolaska vozila, osim hitnih i interventnih službi.

U petak, 24. veljače, snimanje će se odvijati na nekoliko lokacija: Vratima od Ploča, Trgu oružja, Ulici sv. Dominika, ali i na Vratima od Pila (ulaz u park), te na Stradunu u razdoblju od 15:00 do 03:00 sati.

Početkom drugog tjedna snimanja, u ponedjeljak, 27. veljače lokacije snimanja su Ulica kneza Hrvaša, Vrata od Buže i Stradun od 07:00 do 19:00 sati.

Na Stradunu će se snimati tijekom tri dana: 28. veljače, te ponovno 1. i 4. ožujka; sva tri dana od 07:00 do 19:00 sati. Pješaci će se usmjeravati Ulicom od Puča.

Ostatak snimanja otpada na Posat gdje će se snimati 2., 3. i 6. ožujka.

O izmjenama i novim detaljima snimanja pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *