Input your search keywords and press Enter.

PISMO MINISTRU

Na adresu MINISTARSTVA MORA, PROMETA I INFRASTRUKTURE, Kabinet ministra – upućeno je pismo slijedećeg sadržaja:
Predmet: Nerad lučkog kapetana
Poštovani gospodine ministre,
raduje me da je ovo Ministarstvo razmotrilo pritužbe udruge “Divlja liga vaterpolo”, kojima smo argumentirano i dokumentirano ukazivali na višegodišnji svjesni i namjerni nerad  lučkog kapetana Lučke kapetanije u Dubrovniku.
On, na primjer, on nije bio sposoban riješiti ogroman problem ilegalnog pristaništa u uvali Gjivović na Pločama,  pa su se građani morali samoorganizirati kako bi se zaštitili od propela.
O njegovom namjernom toleriranju “marine” uz vojno kupalište na Pločama (“bagno militare”) dat ću sutra iskaz [prilozi 4, 5, 6].
Također, sutra [prilog 3] ću se posebno osvrnuti na njegova pogodovanja korisnicima koncesijskih odobrenja na kupalištima kod “skala br. 3” i kod kuće Milutin u uvali Sumartin, na prekratki zaštitni konop u uvali Bellevue,  na nekontrolirano pretvaranje mula Belvedere u luku [prilog 7], itd.
Usput, obavještavam Vas o značajnoj novosti, koju nam je jutros javio kupač s plaže Gjivović.
Iz poruke [prilog 1] i telefonskog razgovora s kupačem, te fotografije [prilog 2], saznali smo da je danas, oko 8:00, na kupalište Gjivović, doplovio gliser 104 CT, kako bi posada tog plovila “vratila” komad zaštitnog konopa od kupališta Gjivović, kojeg je prije 3 dana otkinula!

Uglavnom, veliki “pritisak” na Marka Miljanića polučio je potpun uspjeh.

Grad Dubrovnik je opet angažirao Vlaha Radonića da plažnim konopom, propisno zaštiti kupalište Gjivović.

Ja ću, danas popodne detaljno pregledati kako je taj komad konopa dovezan, jer ja nikome ne vjerujem u kvalitetu vezivanja konopa, pa “svaki grop” moram prekontrolirati.

za udrugu
DIVLJA LIGA VATERPOLO
Igor Legaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *