Input your search keywords and press Enter.

Instruktorica Pilatesa i Body tehnike i varaždinska poduzetnica Snježana Solar, koja je inovirala prve hrvatske sprave za vježbanje, primjenjuje treninge Pilatesa u hotelu Hilton Imperial.

Radi se o vježbama oblikovanja i jačanja mišića cijelog tijela. To je sustav vježbi koje omogućuju optimalno fizičko zdravlje i istodobno razvijaju snagu, gipkost i kondiciju. U Pilatesu i Body tehnici ubrzo se vide tjelesne promjene. Rezultat su pravilnog postavljanja zglobnih tijela, otklanjanja bolnih stanja te sportska forma.Težite li lijepom, funkcionalnom i zdravom tijelu, Pilates i Body tehnika je optimalan izbor za Vas, jer ćete u malo potrošenog vremena učinkovito djelovati na sve komponente zdravstvenog fitnessa. Ove vježbe su terapeutskog karktera: kod bolnih leđa, lošeg držanja i ozljeda zglobova. Rekreativnog karaktera: za kondiciju i mršavljenje. Sportskog karaktera: za optimalnu funkcionalnu i vrhunsku formu. Ovaj program je dobar za one koji žele učvrstiti svoje mišiće, povećati gibljivost, razviti ravnotežu i otkloniti bolove u leđima uzrokovane cjelodnevnim sjedenjem.

Treninzi pilatesa u hotelu Hilton Imperial počeli su u sedmom mjesecu, a instruktorica Solar radi kao trenerica već 10 godina. Treninzi traju sat vremena. Grupni treninzi se održavaju dvaput tjedno (400kn), a individualni po dogovoru (800kn). Kontakt broj je 091 733 6838.

Web stranica: www.pilates-solar.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *