Input your search keywords and press Enter.

Pevec otvara prodajni centar u Dubrovniku

Na gotovo 4500 četvornih metara i s više od 40 novo zaposlenih tvrtka Pevec d.d. u četvrtak 19. ožujka u 8 sati otvara novi prodajni centar u Mlinima, Tomislava Macana 12. Riječ je o 17. prodajnom centru koji će kupcima nuditi širok i bogat asortiman od gotovo 100 tisuća raznih artikala, većim dijelom hrvatskih dobavljača.
Velik je to iskorak i izazov za tvrtku Pevec d.d. jer prvi puta dolazi kupcima na krajnji jug Hrvatske. Otvorenje prodajnog centra na dubrovačkom području nastavak je razvojnih planova jer cilj je približiti se svakom kupcu, a 2015. godinu okončani s 19 trgovina te prihodima većima od milijardu kuna.

„ Prodajni centar u Dubrovniku, odnosno Mlinima za nas je vrlo značajan i važan jer želja nam je da i stanovnici naše najjužnije županije imaju na jednom mjestu sve što im treba za njihove domove, okućnice, vrtove, tim više jer je riječ o najrazvijenijem i najbogatijem kraju Hrvatske. Vjerujemo kako će prepoznati Pevec kao mjesto kvalitetne, povoljne i ugodne kupovine. Ostvarujemo ono što smo obećali, a to je pristunost diljem Hrvatske – ističe predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.“

Kaže da će osim Dubrovnika gdje je posao dobilo 40-ak ljudi, tijekom 2015. godine u Pevecu priliku za posao dobiti njih još 100-tinjak, u Šibeniku i Zagrebu. Naime, već idućega mjeseca, 23. travnja Pevec otvara prodajni cenar u Šibeniku, a u svibnju još jedan, peti po redu u Zagrebu, na Črnomercu.

„Ova godina u znaku nam je daljnje ekspanzije i rasta otvaranjem novih prodajnih centara. No, paralelno kontinuirano radimo i na standardizaciji postojećih trgovina te njihovoj modernizaciji. Uz to, unaprjeđujemo poslovne procese te smo svakim danom sve efikasniji – rekao je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.

Naime, u tijeku je implementacija sustava Hyperion koji će u mnogome olakšati planiranje, budžetiranje i izvještavanje unutar kompanije te dodatno optimizirati poslovne procese.

O tvrtki Pevec d.d.:
Pevec d.d. nastavlja s organskim rastom otvaranjem novih prodajnih mjesta. Trenutačno ukupan broj prodajnih centara društva iznosi 17, s gotovo 1150 zaposlenika i planom daljnjeg širenja i rasta. U travnju tvrtka otvara u Šibeniku novi prodajni centar, a u kasno proljeće Črnomercu, petu trgovinu u Zagrebu. Pevec je osnovan 1990. godine i nudi široki asortiman od gotovo 100.000 artikala koji se svakodnevno upotpunjuje kako bi zadovoljio svaku potrebu i pomogao kupcima da na jednom mjestu pronađu sve za dom, vrt, građevinske radove i hobi po najpovoljnijim cijenama.

Dijana Jendrašinkin
www.pevec.hr
PEVEC maloprodaja
neprehrambene robe d.d.