Input your search keywords and press Enter.

Petrov i Bulj na Pelješkom mostu: “Mogli smo izgraditi šest mostova obzirom na uplaćena sredstva”

Predsjednik Mosta Božo Petrov i saborski zastupnik Miro Bulj, kandidati Mosta za Europski parlament su u četvrtak, 16. svibnja  bili u Komarni kod Pelješkog mosta, te istaknuli da je Hrvatska uplatila šest Peljeških mostova, a jedva dobila jedan.

Miro Bulj je rekao: “Nacionalni je interes izgradnja Pelješkog mosta, ali stoji činjenica da smo šest mostova uplatili u europsku kasu, a jedan dobili. Znači 6 godina smo svake godine uplaćivali godišnju članarinu u EU, što znači da smo sami mogli sagraditi šest mostova. Tu je činjenica o 17 posto sredstava povučenih iz fondova EU i to su porazni rezultati, to se mora mijenjati”, ističe Bulj.

Božo Petrov je istaknuo kako Vlada izgradnju Pelješkog mosta pripisuje svojim zaslugama i hvali se time: Vlada koja nema rezultata hvali se mostom, iako ih je još šest moglo biti obzirom na uplaćeni novac. Oni navod da ćemo morati platiti 600 milijuna za greške koje su napravili tijekom realizacije projekta, i taj novac vratiti natrag, uopće ne percipiraju, to njima nije problem. Ali im je problem izgraditi dječju bolnicu u Zagrebu, onda im je isti taj novac itekako bitan. Uostalom, 17 posto sredstava nisu za pohvalu. Koliko dobije onaj koji riješim 17 posto testa?! Nedovoljan!”, rekao je Petrov.

 

 

 

 

Most nezavisnih lista

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *