Input your search keywords and press Enter.

Sinoć se, prvog dana kolovoza, na plaži Hotela Dubrovnik Palace dogodilo nešto više od dobrog nastupa; dva benda koji iza sebe imaju jedne od najljepših priča s domaće glazbene scene, poznati po vrhunskim koncertnim nastupima na kojima energija i emocije pršte s bine, još jednom su razveselili sve koji su se zatekli na koncertu.

Spoj Pavela – banda koji svojom odlično uklopljenom glazbom u kojoj violina dopunjuje klavijature i trubu, praveći mainstream pop zvuk, nasuprot akustične, električne, bas gitare i bubnja, koji nam donose rock buku te Vatre – sastava koji je poznat po svojoj uigranosti na pozornici, ali i obilju emocija koje isporučuju na svakom svojem nastupu – bila je garancija pravog ljetnog provoda!

Nakon gotovo dvosatne svirke Pavela, pjevačica Antonia Šerić se emotivno oprostila od publike rekavši – ‘Ovaj koncert koji mi je zadnji prije poroda, je usitinu najljepši oproštaj sa scene’. Nakon toga na binu se popeo karizmatični Ivan Dečak koji je s Pavelom otpjevao njihovu uspješnicu ‘Zbog tebe’.

Kada je grupa Vatra preuzela stage, Valom se prolomio karakteristični zvuk rocka i hitova koje su nizali jedne za drugim. Na kraju koncerta, publika je pjevala u glas poznate taktove hita ‘Tango’ kojim se Vatra oprostila od dubrovačke publike. Za uspomenu je ostao zabilježen grupni selfie s frontmenom i obilje dobrih emocija.

ZRINKA MARINOVIC, PR Manager
ADRIATIC LUXURY HOTELS

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)