Input your search keywords and press Enter.

Sinoćnjim spektakularnim koncertom legendarne grupe Parni Valjak završen je ovogodišnji program Zvijezda pod zvijezdama. Band koji je poznat po unaprijed rasprodanim koncertima u ogromnim dvoranama, prvi puta je nastupao u ovom programu, u punom sastavu u posebnom, intimnom prostoru Vala Beach cluba Hotela Dubrovnik Palace.

Sinoćnji koncert uistinu je bio za pamćenje. Band je to koji je zadnjih nekoliko desetljeća obilježio hrvatsku i regionalnu rock scenu a njihove hitove nemoguće je nabrojiti. Slaveći ove godine 40 godina njihova rada, s razdraganom dubrovačkom publikom podijelili su svoje najpoznatije hitove.

Aki Rahimovski, unatoč visokoj temperaturi, doslovno je s prvim taktovima digao na noge čitavu Valu i do kraja koncerta neumorno plesao. Publika je pjevala u glas i plesala, te nakon dva sata žestoke svirke, vraćala band na bis. Vala plaža doslovno je gorila a najposjećeniji koncert u povijesti programa Zvijezda pod zvijezdama bio je istinski rock koncert o kojem će se dugo u Dubrovniku pričati.

Sinoćnjim koncertom zakruženo je ovogodišnje, jedanaesto izdanje ‘Zvijezda pod zvijezdama’. Zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, ‘Zvijezde pod zvijezdama’ postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Prihod ulaznica za ovogodišnji glazbeni program ‘Zvijezde pod zvijezdama’ namijenjen za nabavku uređaja i poboljšanje uvjeta rada na Hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Dubrovnik.

ZRINKA MARINOVIĆ, PR Manager
ADRIATIC LUXURY HOTELS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)