Input your search keywords and press Enter.

Ovo ljeto S.A.R.S. na Orsuli

Grupa S.A.R.S nastupit će u jednom od naših najljepših otvorenih koncertnih prostora, dubrovačkom parku Orsula, u petak 14. kolovoza.

Proć će tri godine od posljednjeg dolaska S.A.R.S.-a u park Orsulu gdje su nastupili 2012. godine. Tadašnja koncertna atrakcija u međuvremenu se pretvorila u jedan od najtraženijih i obožavanijih bendova naše regije. Punili su najveće dvorane i predvodili line up-e najznačajnijih festivala ovog podneblja, dodajući tome i rasprodane klubove po Europi kamo se u posljednje vrijeme sve češće zapućuju.

Na jug Hrvatske Žare i društvo 14. kolovoza dolaze sa čak dva ovogodišnja izdanja I nekim novim oborenim rekordima. Prvi live album, “Mir i ljubav”, snimljenim na trijumfalnom koncertu u Domu sportova proteklog listopada objavljen je početkom siječnja online, a prije nekoliko tjedana i kao CD. Novi studijski album “Proleće” grupa je, pak, izbacila 8. ožujka. U međuvremenu njihovi najveći hitovi, “Perspektiva”, “Lutka”, “Buđav lebac”, “To rade” uhvatili su nove milijunske preglede na YouTubeu.

Ulaznice u pretprodaji iznose 80 kn, a na dan koncerta 100 kn.

Službena prodajna mjesta: Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Sanjin Đukić

LAA