Input your search keywords and press Enter.

Outdoor fitness na Babinu kuku

Područje parka Maslinata i okolnih šetnica na Babinom kuku idealno je za rekreaciju na otvorenome, a kako bi svojim sugrađanima i gostima, odnosno svima zainteresiranima za aktivan život omogućili dodatne sportsko-rekreativne sadržaje, vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera uložila je značajna sredstva u postavljanje vježbališta na otvorenom i uređenje trim staze na Babinom kuku.

Na samom ulazu u park Maslinata kraj hotela Valamar Dubrovnik President 5*, postavljeno je 10 sprava za vježbanje na otvorenom, a koje omogućuju zabavnu rekreaciju primjerenu za sve generacije. Izvođenje vježbi je sigurno i učinkovito jer nema opterećenja za tijelo, a na svakoj spravi nalaze se i jednostavni prikazi s uputama za korištenje.

Osim spomenutog uređenja parka, dio sredstava Valamar Riviera uložila je u čišćenje okoliša te uređenje trim staze. Samo uređenje staze trajalo je mjesec dana dok je dužina novouređenog dijela trim staze 500m te su se na ovaj način povezale sve postojeće staze unutar Valamar resorta.

U realizaciju ovog hvalevrijednog projekta, Valamar Riviera dosada je uložila više od 200.000 kn, a u planu su i daljnja ulaganja u postavljanje dodatnih sprava za vježbanje na određenim pozicijama trim staze.

Sprave za vježbanje na vanjskom vježbalištu dostupne su svima, a ovaj projekt uvelike će doprinijeti sportskom i rekreativnom životu našeg grada.

Valamar Riviera d.d. Odnosi s javnošću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)