Input your search keywords and press Enter.

Otvoreno pismo: Saboter u gradskoj upravi

Kako se i što po redu događalo u vezi spornog dijela puta pred hotelom Belvedere, potrudio se posložiti gospar Igor Legaz:

Pa krenimo redom:

[1] U srijedu, 20.09.2017., dubrovniknet.hr objavljuje članak o pokušaju gradske uprave da se građanima otme jugoistočni dio ulice Frana Supila, i to baš onaj dio, gdje je bilo okretište autobusa javnog gradskog prijevoza

[2] U utorak, 26.09.2017., u uredu gradonačelnika, održava se sastanak, na kojem su, pored gradonačelnika Mata Frankovića, sudjelovali Ljubomir Nikolić i Nikša Selmani (predstavnici građanske nezavisne izborne liste, koja participira u Gradskom vijeću).

Budući da ja nisam mogao nazočiti sastanku, Nikša Selmani me je izvjestio o pojedinostima sa tog sastanka, pa se, u cilju izostavljanja suvišnog ponavljanja, pozivam na sadržaj njegovove obavijesti.

Preciziram samo, da “jedna i druga cesta”, za koje je Mato Franković kazao da se “moraju kao cjeline uknjižiti na Grad Dubrovnik”, jesu ulica Vlaha Bukovca i ulica Frana Supila.

Dodajem, kako sam saznao da su Viktor Vekseljberg i Davor Štern primljeni na razgovor u ured gradonačelnika, 22.09.2017. (petak) , nedugo nakon objave članka o uklanjanju stupića i tabli s ulice Vlaha Bukovca

Sad ono najvažnije:

[3] U utorak, 03.10.2017. (jučer), želeći saznati jesu li geodeti, u međuvremenu došli iz Šibenika u Dubrovnik, kako bi obavili mjerenja, koja su potrebna za dopunu elaborata za ulicu Frana Supila, odnosno za izradu elaborata za ulicu Vlaha Bukovca, nazivam ured tvrtke “Geodezija” d.o.o. i od geodeta saznajem da nisu, a kao razlog što nisu (navode Šibenčani), bio je sadržaj telefonskog poziva iz Dubrovnika, koji je uslijedio u srijedu, 20.09.2017., nakon objave članka pod [1].

Zaposlenici tvrtke “Geodezija” d.o.o. kažu da ih je, tog dana, netko iz gradske uprave nazvao (Đuro Šutalo zna tko) na broj “022-234009” i žestoko “napao” zato jer su meni poslati dokaze da je dubrovačka gradska uprava (za “vladavine” Andra Vlahušića) pokušala tvrtki “Vila Larus” d.o.o. “regalat” dio javne ulice.

Možda Mato Franković uopće ne zna da mu u gradskoj upravi radi saboter, ali lako će moć saznat tko je taj drznik, ako provjeri listu odlaznih telefonskih poziva ili ako nazove šibenske geodete ili da upita pročelnika gradskog upravnog odjela za promet ili da mene pita (ako mu Đuro Šutalo počne nešto “petljat”).

Igor Legaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.