Input your search keywords and press Enter.

Otvoreno dječje igralište u Orašcu

Dječje igralište u Orašcu svečano je otvoreno u četvrtak poslijepodne uz nazočnost gradonačelnika Andra Vlahušića, njegove zamjenice Tatjane Šimac Bonačić i predsjednika Gradskog vijeća Mata Frankovića.

Nedavno dovršeno igralište od prvog dana u potpunosti služi svrsi, a najviše su mu se obradovali mališani, ali i roditelji ovog dijela grada koji su dobili reprezentativno mjesto za druženje i igru.

Ukupna vrijednost investicije financirane iz proračuna Grada Dubrovnika iznosila je 305 tisuća kuna, od čega je na radove otpalo 200.000, dok su sprave  za igru stajale 105.000 kuna. Nastavak je to ulaganja Grada Dubrovnika u sportske i rekreacijske sadržaje. Istovremeno su izvedeni radovi na sanaciji postojeće sanitarne jame i ugradnje nove bio jame uz tamošnju ambulantu. Troškove opreme bio jame snosi Dom zdravlja Dubrovnik, dok je radove financirao Grad Dubrovnik.

Maloj svečanosti u Orašcu odazvali su se i zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić, gradski vijećnici Doris Lepeš Matić i Marko Potrebica, te predstavnici izvođača radova i dobavljača opreme kao i brojni mještani.

Nakon prigodnih govora prisutni su se počastili tortom koja je prigodno ukrašena malim toboganom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.