Input your search keywords and press Enter.

Otvorenje izložbe fotografija Vedrana Jerinića

Udruga Audiovizualni centar Dubrovnik u sklopu godišnjeg programa postavlja izložbu fotografa Vedrana Jerinića. Službeno otvorenje održat će se u ponedjeljak, 11. prosinca s početkom u 19 sati u prostoru Luže / Kina Sloboda. Posebna zahvala ide ustanovi u kulturi Grada Dubrovnika – Kinematografi Dubrovnik koji su ustupili izložbeni prostor gdje će se slike moći vidjeti kroz iduća 2 tjedna.

Izložba je presjek dugogodišnjih radova prema odabiru samog autora. Jerinić je svoj opus započeo još tijekom studentskih dana na Sveučilištu u Dubrovniku, a potom se profesionalno usmjerio i gradio u radu kroz medije i razne druge projekte.

Motivi fotografija koje će se izložiti dolaze iznutra, neovisno o tome jesu li zabilježene monumentalne dubrovačke građevine, ljudi na cesti ili netaknuta priroda na ukupno 27 fotografija koje će biti predstavljene. Uz vješto poznavanje tehničkog rada fotografskog stroja, Jerinić nikada ne izostavlja ključan element emocije i ljudskosti koja je nadasve uočljiva na njegovim radovima.

Izložbu će uz samog autora također otvoriti njegovi dugogodišnji prijatelji, suradnici i mentori koji od najranijih dana svjedoče iznimnom talentu te sjajnom osjećaju za vrhunski kadar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *