Input your search keywords and press Enter.

„Obnovljena crkva sv. Vlaha okom kamere članova Fotokluba Marin Getaldić“ – naziv je izložbe koja će u srijedu, 19. listopada u 19 sati biti otvorena u predvorju Dvorane sv. Ivana Pavla II. (bivši samostan sv. Klare) u Dubrovniku.

Na otvorenju će govoriti Miho Kulušić, predsjednik Fotokluba „Marin Getaldić“ i mons. Toma Lučić, rektor crkve sv. Vlaha, koji će otvoriti izložbu.

Početkom ove godine, u dogovoru s Vijećem za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije, članovi Fotokluba “Marin Getaldić” fotografirali su crkve Grada za izložbu fotografija kroz Dane kršćanske kulture u 2017. godini, a dio fotografija koje prikazuju crkvu sv. Vlaha moći će se vidjeti na ovoj izložbi.

Izložba je dio popratnog programa znanstvenog skupa „Jubileji sv. Vlaha – poticaj suvremenim znanstvenim promišljanjima“ i ostat će otvorena do 30. listopada.

Organizatori izložbe su Crkva sv. Vlaha i Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije u suradnji s Fotoklubom “Marin Getaldić” i Konzervatorskim odjelom Dubrovnik.

www.dubrovacka-biskupija.hr
foto by Igor Brautović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.