Input your search keywords and press Enter.

Poslano Gradu Dubrovniku, Odjel za promet, stanogradnju i razvojne projekte Dubrovnik:

Do kada će dvije prometne ulice naselja Nova Mokošica Između dolaca i Marina Kneževića biti spojene „kozjim“ putem?
Pitamo se zajedno s našim Mokošanima koji nam se već godinama žale kako još uvijek nisu spojene skalinima dvije vrlo prometene ulice Između dolaca i Marina Kneževića, nego vrlo opasnim „kozjim putem“, Kako je odmah na dnu ovog strmog „kozjeg puteljka“ autobusno stajalište 1b tako se mnogi naši sugrađani pogotovo djeca znaju u brzini poskliznuti i pasti.
Obraćali smo se pisali, govorili odgovornima, obećavalo se ali se ništa nije još učinilo! Pitamo se zajedno s našim Mokošanima kako se od komunalne naknade koju plaćamo nisu između ovih dviju ulica mogli napraviti skalini s rukohvatom i tako svima nam učiniti kvalitetniji život.
Još bismo naglasili da što prije trebate regulirati promet i parkiranje u cijelom naselju u Novoj Mokošici (priupitajte JP Libertas kako muku muče njihovi vozači na liniji 1b), napraviti nedostajuće pločnike za pješake u Ulici od Izvora i M.Kneževića, B.Kašića i Između dolaca, popraviti temeljito asflat svih ulica u Mokošici, Dračevu selu, G. Obuljenu i Prijevoru, postaviti u Ulici od izvora „ležeće policajce“ te povezati ulicu B.Kašića kod Oš Mokošica s JTC.
Molimo vaše žurno očitovanje!

Sa štovanjem,
Predsjednica: Jadranka Šimunović

Co:Komunalni odjel Grada Dubrovnika