Input your search keywords and press Enter.

Otvorene prijave na besplatne radionice robotike

nformatički klub Futura je otvorio prijave na novi ciklus besplatnih radionica robotike za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenike srednjih škola, te studente i građane.
Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike je u zgradi Razvojne agencije Grada Dubrovnika (DURA), Branitelja Dubrovnika 15, na 2 katu. Radionice će se održavati utorkom od 17:00 do 19:00, počevši od 14.11.2017. grupa Autobots, odnosno od 21.11.2017. grupa Decepticons.
Na Radionice robotike se svi zainteresirani mogu prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava.
I novi i stari polaznici se moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da mogu polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 11.11.2017. Mole se roditelji da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole.
Pozivaju se  polaznici na drugi Robo.DU Day u subotu 11. studenog na Kampus Sveučilišta u Dubrovniku od 10:00, na kojem će biti zanimljiva predavanja, demonstracije i radionice. U 12:30 na Robo.DU Dayu ovogodišnji polaznici radionica robotike će se podijeliti u grupe.
Informatički klub Futura radionice robotike organizira uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku, Grada Dubrovnika, Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika i Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.