Input your search keywords and press Enter.

Otvorena prodaja za brod MSC Virtuosa

MSC Cruises, najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu i lider na tržištima Europe i Južne Amerike, danas je najavio otvaranje prodaje za brod MSC Virtuosa koja će svoju inauguralnu sezonu provesti ploveći zapadnim Mediteranom, od 8.studenoga 2020. Prodaja je trenutno otvorena samo za članove MSC Voyagers Cluba kao jedna od brojnih pogodnosti ovog programa lojalnosti za goste MSC Cruises-a. Za sve ostale putnike prodaja će biti otvorena 03.prosinca 2018.

MSC Virtuosa bit će četvrti brod klase Meraviglia i drugi Meraviglia plus brod kojeg karakterizira veći broj kabina te još više javnog prostora. MSC Virtuosa nosi ovo ime kao bi odala počast vještini i stručnosti naših arhitekata i partnera u brodogradilištu Les Chantiers de l’Atlantique koji su dizajnirali i izgradili ovu klasu brodova koju odlikuje izvrsnost u svakom aspektu.

Ova inovativna klasa brodova bogata je različitim sadržajima, a MSC Virtuosa neće biti iznimka te će tako putnicima MSC Cruises-a ponuditi čitav niz sadržaja za zabavu, opuštanje, gastronomiju i shopping kao i MSC Yacht Club, „brod unutar broda“, za sve one koji traže ekskluzivnost i privatnost u svijetu izbora. MSC Virtuosa svojim će gostima ponuditi doživljaj odmora s naglaskom na:

• Dvije potpuno nove Cirque du Soleil at Sea predstave koje je svjetski lider zabave osmislio ekskluzivno za goste MSC Cruises-a. Gosti će moći uživati u čak 6 izvedbi tjedno u posebno prilagođenom Carousel Lounge salonu – ovo je jedinstven doživljaj na moru, dostupan samo na MSC-ovim brodovima Meraviglia klase.
• Najnovija tehnologija osmišljena je kako bi obogatila iskustvo boravka na brodu, a dio je digitalnog inovacijskog programa MSC for Me. U svakoj kabini će se nalaziti tehnologija umjetne inteligencije koju pokreće glasovna naredba. Zoe, novi osobni digitalni asistent MSC Cruises-a, novost je u industriji, a uređaj je dizajnirao stručnjak iz područja tehnologije glasovnih naredbi HARMAN International. Ona će komunicirati na 7 svjetskih jezika i bit će na raspolaganju gostima koji će tako na jednostavan način moći saznati informacije o svemu što brod nudi, u potpunoj udobnosti vlastite kabine.
• Bogat gastronomski izbor uz svježu, autentičnu hranu koja udovoljava ukusima svih gostiju, veliki izbor barova za svaku prigodu.
• Šetnica će imati još veću shopping zonu i novi restoran ekskluzivno za goste s MSC Aurea doživljajem. Dodatno, u samom srcu šetnice bit će novi bar i lounge, L’Atelier Bistrot, s pozornicom i plesnim podijem.
• Bogat izbor obiteljskih i zabavnih sadržaja čini ovaj brod idealnim za obiteljski odmor zahvaljujući programima osmišljenima u suradnji s vodećim stručnjacima kao što su LEGO® i Chicco.
• Šest luka u sedam noći na zapadnom Mediteranu: MSC Virtuosa uplovljavat će u Genovu, Marseille, Barcelonu te druge popularne destinacije.

MSC Virtuosa će biti opremljena najsuvremenijom tehnologijom zaštite okoliša uključujući sustav pročišćavanja ispušnih plinova, napredni sustav pročišćavanja otpadnih voda, sustav pametnog grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC), LED rasvjetu i pametne uređaje koji značajno štede energiju. Sve ovo dio je MSC-ove predanosti kako bi gostima pružili najbolje iskustvo na moru, ali na održiv način.
Prilikom rezervacije krstarenja na brodu MSC Virtuosa tijekom prva dva tjedna, članovi MSC Voyagers Cluba ostvarit će dodatan popust od 5% uz već postojeći klupski popust, a također će imati mogućnost prvi odabrati željenu kabinu. Ostali putnici će također moći iskoristiti popust od 5% na rezervaciju koji će vrijediti do 03.lipnja 2019.
MSC Virtuosa će na svoje prvo krstarenje krenuti iz Genove, Italija 08.studenoga 2020.

Glavni podaci: ukupne zapremnine 181.000 BT, 331 m dužine, 2.421 kabina, maksimalni kapacitet 6.334 gostiju.

Za više informacija posjetite https://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Virtuosa.aspx

Darija Semiz
MSC Krstarenja doo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *