Input your search keywords and press Enter.

Otvoren prodajni ured u Festivalskoj palači

Ulaznice za gotovo sedamdeset dramskih, glazbenih, baletnih i drugih programa 66. Dubrovačkih ljetnih igara, osim putem internetskih stranica Igara, dostupne su i na blagajni u prizemlju Festivalske palače na adresi Od Sigurate 1, u radnom vremenu od 10:00 do 18:00 sati, a od 1. srpnja od 9:00 do 22:00 sata kad će se biti otvoreni i prodajni uredi na Stradunu i u Multimedijalnom centru Visia.

Brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica Igre i partneri su pripremili i ove godine pa je tako ulaznice za 4 odabrana glazbena VIP programa moguće kupiti u VIP centrima diljem Hrvatske po 20% nižoj cijeni. Igre su i ove sezone svim stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije omogućile ostvarivanje popusta od 30% pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima za sve programe u sklopu Igara. Vjernim festivalskim posjetiteljima omogućeni su i paket popusti. Prilikom kupnje ulaznica za dvije dramske odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se pravo na gratis ulaznicu za jedan reprizni dramski, odnosno jedan glazbeni program po izboru, pri kupnji na blagajnama u Festivalskoj palači, Visiji i Stradunu.

Dubrovačke ljetne igre, kao središte hrvatskog i svjetskog duha i kulture, kao mjesto stvaranja, a ne gostovanja, mjesto susreta, ideja i novih umjetničkih izričaja, i ove su godine tradicionalno podržali Ministarstvo kulture RH, Grad Dubrovnik te brojni sponzori, na čelu s generalnim sponzorom Vipnetom, kako bi zajedno ostvarili ovaj najprestižniji kulturni događaj u Hrvatskoj.

Karla Labaš, Ured za odnose s javnošću i marketing, Dubrovačke ljetne igre

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)