Input your search keywords and press Enter.

Otvoren je Maredo Beach Bar

Maredo Beach Bar: ULTIMATIVNA DESTINACIJA KOJA NADMAŠUJE OČEKIVANJA I PRUŽA NEVJEROJATNO ISKUSTVO BEACH PARTYJA

 

Ove subote otvoren je Maredo Beach Bar, novouređeni beach bar smješten u samom srcu Uvale Lapad. U suradnji s renomiranim Best Restaurants Group, vlasnicima poznatih restorana Maredo i El Toro u Zagrebu, stvoreno je novo nezaobilazno odredište za zabavu u Dubrovniku.

”Suradnja između Sunset Beacha i Best Reastaurants Group neprestano će se nadograđivati te već u sljedećoj godini, usredotočit ćemo se na daljnji razvoj i proširivanje gastronomske ponude na svim objektima Sunset Beach-a. Naša strateška vizija je nastaviti razvijati ovaj jedinstveni projekt kroz ulaganja i inovacije koje će stvoriti izvanredno iskustvo za sve posjetitelje te postići još veću privlačnost ovog odredišta.” izjavio je Ivan Kršić, direktor grupacije.

Maredo Beach Bar teži postati ultimativna destinacija koja nadmašuje očekivanja uobičajenih plažnih barova, pružajući vrhunski beach party uz izvrsnu ponudu hrane i pića, uzbudljivu atmosferu te nevjerojatan pogled na zalazak sunca, Maredo Sunsets Party.

Svaki dan od 17:00 sati, gosti mogu uživati u spektakularnom zalasku sunca nad Uvalom Lapad dok se opuštaju uz posebnu listu koktela koja je dostupna po promotivnim cijenama. Gosti imaju priliku istražiti različite okuse i uživati u posebnoj ponudi koja im omogućava da se razmaze po pristupačnim cijenama.

 

”Pozivamo sve ljubitelje beach partyja i nezaboravnih trenutaka da posjete Maredo Beach Bar i iskuse putovanje prema ultimativnoj destinaciji koja pruža vrhunski beach party uz izvrsnu ponudu hrane i pića, uzbudljivu atmosferu te najljepši zalazak sunca u Dubrovniku”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)