Input your search keywords and press Enter.

Svečano je otvoren Frapa Business Cup 2018, koji se od 4. do 7. listopada 2018. godine održava u najljepšoj hrvatskoj marini  – Marina Frapa Resort Rogoznica, koja je ujedno i idejni začetnik i organizator ove ekskluzivne poslovne regate.

 

Značaj regate kao sportskog ali i poslovnog okupljanja svojim su dolaskom potvrdili i predstavnici Raiffeisenbank Hrvatska i Raiffeisen Leasinga koji su ujedno i srebrni partner regate, AZ Mirovinskih fondova, Fero-terma, Heinekena, Croatia Sotheby’s International Realtya, Ban Tours Yachtinga, Pelsys Yacht Chartera, Phoenix Yacht Chartera, Aquatoria Yachtinga, First Class Sailinga, Čulić elektro centra, Lalizas marine storea, Jolly Mercedesa, kao i mnogi drugi ljubitelji dobrog druženja i jedrenja, no jednako tako i predstavnici medijskih partnera koji su prepoznali važnost ovog događanja, Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika, Mreže TV, Dalmatinskog portala, Dubrovačkog vjesnika, Auto Moto Nautic Visiona te magazina Old Timer Cluba.

 

Interesa nije nedostajalo ni prilikom prvog stručnog izlaganja koje je obilježilo prvi dan ovog poslovnog druženja. Naime, predsjednik uprave Hajduka, Jasmin Huljaj B. Pharm. MBA, ovom je prilikom prisutnima ispričao Hajdukovu poslovnu priču, govoreći o značaju brenda Hajduk, a što nikog od prisutnih nije ostavilo ravnodušnima.

 

Upravo zahvaljujući visokom standardu i kvaliteti usluge Marina Frapa Resort, tijekom proteklih 20 godina rada i djelovanja, čak je 14 puta bila proglašena najboljom marinom u Republici Hrvatskoj, a posebna pažnja koju posvećuje brizi o zaštiti okoliša potvrđena je i Plavom zastavom i programom Green Sail, što su dodatni razlozi za posjet ovom ekskluzivnom poslovnom događanju o kojem se danas počinje pričati, ali će se zasigurno dugo pamtiti.

Bogata infrastruktura Marine Frapa Resort Rogozinca u sklopu koje je smješteno 10 velikih gatova, 462 potpuno opremljena veza u moru, 150 suhih vezova te 2 hotel resorta (hotel „Otok“ i hotel „Kopno“) uz  otvoreni bazen, noćni klub, bogati sportski centar, kongresne sale te visokokvalitetni standard usluge omogućuju trajanje turističke sezone tijekom svih 12 mjeseci pa na čudi da je, nakon sadržajno bogatog ljetnog programa, Marina Frapa Resort Rogoznica spremno dočekala i najvažnije događanje na Jadranu – ekskluzivnu poslovnu regatu Frapa Business Cup.

 

Tijekom sljedećih dana ovdje će se izmjenjivati bogat sportsko – natjecateljski sadržaj, ali i onaj stručni pa će tako već danas navečer prisutni moći poslušati zanimljivo predavanje prof. dr. sc. Nevena Šerića: Upravljanje markom, kao i dodatno se informirati o temi koja je praktički cijelu ovu godinu zaokupljala hrvatsku javnost kroz izlaganje o GDPR-u,  izv. prof. dr. sc. Marije Boban.

Rezultati prvih trka znat će se u petak kasno navečer, dok se objava onih finalnih i proglašenje pobjednika Frapa Business Cupa očekuje u subotu u večernjim satima, nakon čega slijedi bogat zabavni program.

 

Nataša Cesarec Salopek
Starija savjetnica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)