Input your search keywords and press Enter.

Otvaranje izložbe fotografija Drugo lice Grada

U petak 14. kolovoza u 11 sati dubrovački sportaš Mihovil Španja uz pratnju mladih glazbenika Roberta Perića i prijatelja i pjevačice Daisy May otvara izložbu fotografija „Drugo lice Grada“ u prostoru udruge Europski dom Dubrovnik na Batali.

Izložbom fotografija završava akcija „Dubrovnik za sve!“ kojom je Europski dom Dubrovnik želio skrenuti pozornost na probleme društveno ranjivih skupina u Dubrovniku: dugotrajno nezaposlenih, osoba s malim primanjima, stambenim problemima ili osoba s invaliditetom. Fotografije su snimile autorice i autori bez ili sa srednjom razinom fotografskog iskustva i profesionalni fotografi. Posjetitelji izložbe moći će glasovati koja im je fotografija najbolja, a glasovanje će istovremeno biti organizirano i putem posebnog albuma na Facebook stranici Europskog doma Dubrovnik. Tri fotografije, koje dobiju najviše glasova, bit će po završetku izložbe tiskane na razglednicama, a za njihove autore predviđene su i novčane nagrade.

Izložba se na Batali može pogledati između 14. i 21. kolovoza u sljedećim terminima: petak 14.8. od 11 do 15 h i od 18 do 21 h, u nedjelju 16.8. od 18 do 21 h, a od 17. do 21.8. od 10 do 15h i 18-21 h.

Akcija „Dubrovnik za sve!“ organizirana je uz potporu fondova iz Islanda, Lihtenštajna i Norveške, a putem natječaja “Solidarnost i društveni kapital u lokalnoj zajednici” Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *