Input your search keywords and press Enter.

Otvaranje dubrovačkog Hotela Kompas

Dubrovački Hotel Kompas otvara se krajem kolovoza sa zvjezdicom više!
‘Krajem kolovoza Hotel Kompas tvrtke Adriatic Luxury Hotels u Dubrovniku otvorit će svoja vrata kao novoobnovljeni hotel s četiri zvjezdice. Investicija vrijedna 103,9 milijuna kuna uključuje temeljite izmjene na svim unutarnjim prostorima hotela, te stvaranje sofisticiranog, modernog hotela s naglaskom na jednostavnost i udobnost.
Radovi na rekonstrukciji Hotela Kompas odvijaju planiranom dinamikom te će se nakon potpune i opsežne rekonstrukcije, krajem kolovoza otvoriti s potpuno novim izgledom.
Novi hotel imat će 173 smještajne jedinice; sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera.
Novost u gastronomskoj ponudi hotela koji će uz glavni restoran i preuređeni restoran i lounge bar uz šetnicu Uvale Lapad, je Zenith Bar koji će biti smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg će se pružati prekrasan pogled na Lapad i Elafitsko otočje.
Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti 400 osoba, novost u hotelskoj ponudi bit će potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom koji će nuditi široku paletu SPA usluga posvećenih ljepoti i zdravlju.‘
U galeriji dostavljamo fotografije ogledne sobe i vizualizaciju javnih prostora hotela Kompas:
Hotel Kompas https://adriaticluxuryhotels.egnyte.com/fl/goKbTwImD5
Tvrtka Jadranski luksuzni hoteli d.d je vodeća hotelijerska kompanija sa sjedištem u Dubrovniku. Pod brandom Adriatic Luxury Hotels (ALH) raspolaže sa šest hotela najviše kategorije (Hotel Excelsior, Villa Orsula, Hotel Bellevue, Grand Villa Argentina, Hotel Dubrovnik Palace, Hotel Croatia Cavtat), dvije luksuzne vile (Villa Agave, Villa Sheherezade),Hotelom Kompas u Dubrovniku i Hotelom Supetar u Cavtatu te jedinim hotelom u nacionalnom parku Mljet (Hotel Odisej).

ZRINKA MARINOVIC, PR Manager
ADRIATIC LUXURY HOTELS