Input your search keywords and press Enter.

Otišao po obitelj iz Petrinje i doveo ih u Cavtat

Najmanji je problem sjesti u auto

ANDRIJA BRATIČEVIĆ iz Cavtata pomogao je obitelji iz Petrinje koja je u potresu ostala bez svega.

Sinoć je iz Cavtata krenuo po obitelj s jednogodišnjim djetetom. Iz Petrinje su uspjeli doći do Zagreba s vrećama u koje su uspjeli potrpati osobne stvari, no dalje nisu mogli. On se zaputio po njih i smjestio ih kod rodbine u Cavtatu, piše Libero Portal.

“Jučer smo dobili poziv od njihove rodbine koja je smještena u Cavtatu. Ta gospođa radi u Josipovcu, a kako mi tamo već godinama doniramo, ona je možda osjetila da nas može zazvati. Vidjela je kroz objave da možemo pomoći i onda je rekla da je cijela obitelj unesrećena i kako su s djetetom od godinu dana od Petrinje došli do Zagreba i da dalje nemaju prijevoz. Naravno da smo odmah reagirali – to nije problem – i upalili auto i pošli po njih i doveli ih maloprije u Cavtat”, rekao je za Libertas TV.

Nakon cjelonoćnog putovanja Andrija nije stao. Čim se vratio otišao je volontirati u dvoranu Gospino polje.

“Moramo to, što ti srce naloži – to radiš. Tako da nam ništa nije problem, da je problem, ne bismo otišli gore. Imaju dijete od godinu dana. Pun kombi stvari, u crnim vrećama. Ako je to nekome problem – onda nemamo što dalje pričati, tu smo za ljude”, rekao je.

index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *