Input your search keywords and press Enter.

Oštećen automobil kandidatkinje HDZ-a za načelnicu Vele Luke Maje Zlokić

OSUDA NASILJA

Politički motivirani napad na našu kandidatkinju za načelnicu Maju Zlokić i uništavanje njena dva automobila, brutalan su i primitivan čin zastrašivanja koji zaslužuje posebnu osudu cjelokupne javnosti u Veloj Luci.
Takvi pojedinci ili stranke, koji svoje osobne i političke frustracije iskazuju uništavanjem tuđe imovine, htjeli bi eliminirati iz društvenog i privrednog života svakog tko misli drugačije.
Kao stranka smo dovoljno snažni da izdržimo sve napade, prijetnje i klevete, a kao pojedinci dovoljno ustrajni da zaštitimo svakog građanina koji pošteno radi i plaća poreze, jer je to jedini put prema napretku naše Vele Luke i Republike Hrvatske.
Za dobrobit  Vele Luke pozivamo svih na dijalog i jasnu osudu ovakvih ponašanja.
Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Vele Luke čini sve i činit će i dalje da Vela Luka bude mjesto sretnog djetinjstva, kvalitetnog života i ugodne starosti.
Općinski odbor HDZ Vela Luka
Izjava Maje Zlokić:

„Jutros sam doživjela grubi pokušaj zastrašivanja u cilju da odustanem od kandidature za načelnicu Općine Vela Luka. Na moja dva automobila počinjena je materijalna šteta u procijenjenom iznosu od preko 15.000.00 kn i cijeli slučaj sam prijavila nadležnoj policijskoj postaji.

Povrijeđena sam i ja i moja obitelj, ali nisu me uspjeli zastrašiti. Samo su me dodatno motivirali da se borim za bolju Velu Lukui gdje neće biti terora prema onima koji misle drugačije. Ta vremena su davno završila. Vela Luka zaslužuje više i bolje!“

Općinski odbor HDZ Vele Luke

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *