Input your search keywords and press Enter.

OBILJEŽEN DAN KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Getaldići su i ove godine obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, a tim su povodom danas tradicionalno posjetili i Dom za starije i nemoćne osobe Domus Christi.
Učenici Osnovne škole Marina Getaldića u ponedjeljak su u starijoj smjeni na Pločama, a u utorak u školi Centar obilježili su Dane kruha. Od ranog popodneva školom se širo mirisi kruha, peciva, kolača, šipaka, narančina, jabuka, rogača i raznih plodova zemlje. Bogata trpeza ispunjena darovima i ljubavlju učenika, roditelja i učitelja. Jutros je tim povodom u školi Centar, uz prigodni program recitatorske grupe i bogat stol, uz zahvalnost za plodove zemlje, blagoslov kruha i svih prisutnih uputio je i župnik don Stanko Lasić.
Nakon priredbe i blagoslova, učenici su napunili košare svojim pekarskim poslasticama i odlučili razveseliti štićenike Domus Christija. Posjetom su učenici pokazali svoju brižnu stranu te donijeli radost i smijeh u prostore doma. Nakon recitacija i kratkog programa, štićenici su se počastili donesenim domaćim poslasticama.

Marko Giljača,
učitelj matematike u OŠ Marina Getaldića

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *