Input your search keywords and press Enter.

Osiguran rad Udruge studenata Libertas u Zagrebu

Odlukom o privremenom financiranju osiguran rad Udruge studenata Libertas u Zagrebu

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić obišao je u petak, 10. veljače, prostore Udruge studenata Libertas u Zagrebu.

Prilikom obilaska novouređenih prostora napravljen je detaljan pregled prostora kao i imovine o čemu je sačinjen i zapisnik. Pročelnik Katičić obavijestio je predsjednika Udruge Mateja Stipeljkovića kako je Odlukom o priviremenom financiranju Grad Dubrovnik osigurao financijska sredstva za nastavak projekata udruge.

Također je dogovoreno i kako će se u prostorima Udruge održati prezentacije gradskih projekta za mlade s naglaskom na dubrovačku obrazovnu verikalu.

Podsjetimo, ugovor o produljenju zakupa prostora u Gundulićevoj ulici u Zagrebu, kojim se koristi Udruga dubrovačkih studenata “Libertas” potpisan je u prosincu prošle godine i na snazi je sve do svibnja 2019. godine.

Klub Dubrovačana u Gundulićevoj u Zagrebu svečano je otvoren u travnju 2013. godine i od tada je omiljeno okupljalište naših studenata u Zagrebu, a koristi se za druženje, učenje, promocije, koncerte i druga događanja. Grad Dubrovnik također je snosio i troškove uređenja prostora kao i nabavke opreme i namještaja.

Udruga dubrovačkih studenata “Libertas”, uz potporu Grada Dubrovnika, provodi nekoliko vrijednih projekata poput malonogometne lige Dubrovčana, izdavanja lista “Lapis”, folklornih i glazbenih nastupa.

Marina Majić
Viši suradnik za informiranje
Grad Dubrovnik
Upravni odjel za poslove gradonačelnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)