Input your search keywords and press Enter.

Orsula Festival i još jedan show, ovaj put Flamenco show

Po prvi put na jednoj od najljepših ljetnih pozornica izvest će se vrhunski Flamenco show u kojem se pretaču izvaredne vokalne i plesne numere.

Nastupit će Jose Enrique Morente, sin nezaboravnog majstora Enrique Morentea i plesačice Aurore Carbonell, dvadesetšestogodišnjak za koga glazbena kritika i publika tvrdi da se već etablirao kao vrsni flamenco izvođač te kompozitor. Zaljubljenici Flamenca s nestrpljenjem očekuju njegov novi uradak, koji bi trebao izaći pred kraj ljeta. Bit će tu i Irene Rueda, koja je počela plesati s četiri godine, a od osamnaeste godine profesionalno se bavi plesom. 2015. godine je bila pobjednica 16. andaluzijskog flamenco natjecanja i smatra se jednom od važnijih plesačica Granade i Seville, kolijevki flamenca.

Ulaznice za Flamenco Show: Morente & Rueda stoji 140 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.
Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama:
http://orsula-festival.com/karte
https://www.entrio.hr/events?s=orsula

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *