Input your search keywords and press Enter.

Opet vandali po Mokošici

Zeleni Forum, Eko centar zeleno Sunce & Eko-Omblići uputili su apel Policijskoj upravi Dubrovnik i Komunalnim službama Grada:

Otvoreni žurni eko-apel iz Eko parka Ombla u Mokošici!
Vandali su u noći sa subote na nedjelju divljački skroz urušili veliki 5 metarski drveni stol u našem Eko parku u Mokošici.

Treba ga hitno popraviti (komun. službama Grada) da ne bi nekoga ozlijedio. Imate kamere pa pogledajte tko je to učinio!! Dosta je ovog vandalizma “Mnogi naši eko – prijatelji smtaraju da je ovo napad i na naše ekol. udruge koje savjesno i s ljubavlju volonterski rade na ekološkoj edukaciji djece i mladih već 25 godina!
Ovo je već 55. vandalizam nad Eko parkom Ombla u Mokošici – od 2004. godine od kada su postavljeni drveni eksponati od strane Grada Dubrovnika.
Pored velikog drvenog stola vandali su prije 7 dana slomili dio kućica za knjige, dio velike ljuljačke, dio velike klupe. Isto tako su sve slikovnice i knjige isparali i bacili ih po parku (lani su ih zapalili!).
Uz sve ovo donji dio Eko parka Ombla je od prije dvije godine pretvoren u javni WC gdje se ispod stabala smokve dubr. ljute naranče i jabuke vrši velika i mala nužda!! Isto tako po Eko parku se dovode psi iako stoji tabla zabrane! O ovome svemu ćemo obavjestiti i Pravobraniteljicu za djecu RH!

Predsjednica Eko centra Zeleno Sunce i Eko Omblići: Jadranka Šimunović
Co.Predsjednica GK Mokošica gđa Nikolina Pozniak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)