Input your search keywords and press Enter.

Opasni repetitori u Mokošici

Eko centar Zeleno Sunce, Eko Omblići i Zeleni telefon ‘Eko Fon’ uputili su Gradonačelniku Dubrovnika gosparu Matu Frankoviću otvoreni eko apel iz naselja Nova Mokošica & Gornje Obuljeno:

Poštovani Gradonačelniče Franković,
Molimo Vas, najhitnije izmaknite opasne GSM repetitore (2) iz naselja Nova Mokošice i Gornje Obuljeno kao što je to ovih dana učinio gradonačelnik Splita iz naselja Kamen! Mokošani se sve više razbolijevaju i umiru ponajviše od karcinoma a sve zbog blizine GSM repetitora!
Oni posljednjih 20 godina „siju“ smrt i opasna oboljenja.
Ovih dana na zamolbu građana naselja Kamen u Splitu, gradonačelnik Splita je nakon 15 godina kako je repetitor bio postavljan u naselju Kamen udovoljio svojim sugrađanima i ugovor operateru nije produljen!
U Novoj Mokošici od kada su ovi GSM repetitori postavljeni (od 1999. g) je povećan broj oboljenja od karcinoma, među njima i djece. U nekim ulazima zgrada koje su odmah preko puta GSM repetitora je do sada umrlo preko 20 ljudi a isto toliko se razboljelo! Isto je u naselju Gornje Obuljeno poviše naselja Nova Mokošica, svaka kuća gotovo ima oboljelih od karcinoma!

  • U Londonu su nedavno na znanstvenom seminaru stručnjaci iz cijelog svijeta utvrdili da repetitori teleoperatera štete zdravlju ljudi, posebno u radijusu od 500 metara.
    Sjećamo se da ste i Vi gosp Gradonačelniče 2015. godine protestirali protivu GSM repetitora u naselju Nova Mokošica i Gornje Obuljeno prilikom Vaše kampanje za gradonačelnika Grada!
    Nadamo se da ćete učiniti sve da se čim prije izmaknu ova 2 opasna GSM odašiljača mobilne telefonije za zdravlje stanovnika Nove Mokošice (jedan se nalazi u blizini vrtića i OŠ Mokošica) i Gornje Obuljeno!

Predsjednica:
Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *