Input your search keywords and press Enter.

Online predavanje “Sigurnost djece na internetu – odrastanje bez (e)nasilja”

Povodom Dana sigurnijeg Interneta i Međunarodnog dana žena i djevojaka u znanosti Zajednica tehničke kulturu Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika organiziraju online predavanje “Sigurnost djece na internetu – odrastanje bez (e)nasilja” koje će održati doc. dr. sc. Lana Ciboci s Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment.

Koliko puta ste se zapitali što moje dijete to radi na mobitelu? Koliko puta ste uzeli djetetu smartphone ili tablet i pregledali sadržaje koje gleda? Jeste li postavili roditeljske zaštite? Koliko je opasnosti na Internetu? Kako možemo našu djecu zaštiti od tih opasnosti? Kako educirati djecu da koriste Internet na siguran način?

Odgovore na ova, ali i druga pitanja koja vas kao roditelja sigurno more, pokušat će nam dati doc. dr. sc. Lana Ciboci s Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak 11. veljače u 18:00 putem aplikacije Zoom, na online predavanju “Sigurnost djece na internetu – odrastanje bez (e)nasilja”.

Predavanje je namijenjeno svima koji se žele više informirati o temi sigurnijeg Interneta, a osobito roditeljima djece mlađeg školskog uzrasta. Za prijavu ljubazno molimo popunite Google obrazac dostupan na sljedećoj poveznici https://forms.gle/7DHg3LMtadHNTdtJA

Predavanje organiziraju Zajednica tehničke kulturu Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika povodom Dana sigurnijeg Interneta koji se u cijelom svijetu obilježava drugi utorak u veljači, te Međunarodnog dana žena i djevojaka u znanosti koji se obilježava jedanaestog dana veljače.

Doc. dr. sc. Lana Ciboci prodekanica je za znanost i upravljanje kvalitetom na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment. Predaje kao vanjska suradnica i na Hrvatskim studijima te na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Potpredsjednica je Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu, udruge civilnog društva koja je posvećena neformalnom medijskom obrazovanju djece, roditelja, nastavnika i stručnih suradnika u školama. U svojim znanstvenim istraživanjima posebnu pozornost posvećuje odnosu medija i djece te medijskoj pismenosti. Članica je hrvatskoga tima velikih međunarodnih projekata – EU Kids Online, Mind Over Media i The Digital International Media Literacy eBook Project (DIMLE).

Tomo Sjekavica, mag.ing.comp.
Tajnik Zajednica tehničke kulture
Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *