Input your search keywords and press Enter.

OKUPILO SE VESELO MNOŠTVO: Otvoren prvi dio završne izložbe Ljetne škole

PopHeart Factory Team:

u srijedu, 6. rujna u PopHeart Factoryju otvoren je prvi dio završne izložbe Ljetne škole crtanja i slikanja za djecu školskog uzrasta koja se tijekom srpnja i kolovoza održala u ovoj tvornici kreativnosti. Mnoštvo najmlađih polaznika sa svojim roditeljima, bakama i djedovima te prijateljima razgledalo je uratke na kojima su radili proteklih mjeseci, a za koje su i nagrađeni diplomama.

 

– Bilo je izazovno odabrati najbolje među tolikim mnoštvom dječjih radova. Od fantastičnih crteža olovkom, zanimljivih i kreativnih radova u raznim suhim te mokrim tehnikama, pa do slika zalaska sunca na platnu, ali također skulpturica od glinamola i rolica papira, zaista smo prošli raznovrstan i šarolik put do izložbe koja pokazuje svu raskoš, talent i sposobnosti naših mališana – poručila je ovom prilikom akademska slikarica Ivana Miloglav, kreativna voditeljica PopHeart Factorya, ujedno s akademskom slikaricom Josipom Vlašić i voditeljica radionica Ljetne škole.

 

Podsjetimo, u ova dva mjeseca kroz ljetnu školicu PopHeart Factoryja prošlo je ukupno 76-oro djece u dobi od 7 do 14 godina te je zbog njihove mnogobrojnosti završna izložba podijeljena u dva dijela. Drugi dio, održat će se u istom ambijentu, u srijedu, 13. rujna s početkom u 18.30 sati te je radove moguće razgledati u četvrtak i petak od 16 do 20 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.