Input your search keywords and press Enter.

Održano predstavljanje dvaju programa MINPO-a za male i srednje poduzetnike

Jučer je u Hotelu Importanne Resort održano predstavljanje dvaju EU natječaja namijenjena malim i srednjim poduzetnicima koji ulažu u proizvodne kapacitete, pod nazivom programa „Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu“ te „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP“.

Predstavljanje se održalo u organizaciji HGK – ŽK Dubrovnik, a u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj i Hrvatskom udrugom banaka.

Saša Bukovac iz HGK – Sektora za međunarodne odnose i EU projekte upoznao je poduzetnike s uvijetima navedenih natječaja: kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije.

Ispred Hrvatske udruge banaka, Tonći Vicelić prezentirao je aktivnosti komercijalnih banaka kojima će se pri zatvaranju financijske konstrukcije pratiti poduzetnici prilikom prijave. Mira Krneta, zastupnica Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Dalmaciju predstavila je na kraju potporne aktivnosti HBOR-a kojima se prate navedena dva programa.

Više o programima može se pronaći na web stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=4176 , te na: http://www.strukturnifondovi.hr/ .

Nikolina Trojić, Županijska komora Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)