Input your search keywords and press Enter.

Održane prve prezentacije u okviru projekta promocije deficitarnih obrtničkih zanimanja

U Osnovnoj školi Mokošica u srijedu navečer, 11. ožujka su održani roditeljski sastanci za roditelje učenika osmih razreda, te su im predstavljene prezentacije u okviru ovogodišnjeg projekta promocije deficitarnih obrtničkih zanimanja.

 

Na prezentaciji su sudjelovali predstavnici Obrtničke komore Dubrovačko – neretvanske županije sa predstavljanjem jedinstvenog modela obrazovanja za obrtnička zanimanja, mogućnostima stipendiranja učenika i zapošljavanja nakon završetka trogodišnjeg obrazovanja. Predstavnici Zavoda za zapošljavanje su predstavili usluge Zavoda u smislu profesionalnog usmjeravanja i edukacija za učenike, te je prezentirano stanje na tržištu rada sa osvrtom na potražnju za obrtničkim zanimanjima. Obrtnička i tehnička škola Dubrovnik je predstavila svoju škole, te upoznala roditelje o programima koje će djeca moći upisati u narednoj školskoj godini.

 

Obzirom da su osnovne škole dobile preporuku da se ovakvi skupovi odgode, prezentacije koje su planirane za idući tjedan se odgađaju do daljnjega.

 

 

Stručna suradnica za obrazovanje:

Jelena Svetac

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.