Input your search keywords and press Enter.

Održala se Večer konavoskih agroturizama i folklora, u gradu ispred crkve sv. Vlaha sinoć, u zajedničkoj organizaciji TZ Grada Dubrovnika i Agroturizma Konavle.

Kiša je omela početak ovog programa počevši padati tek nešto prije 21:00 sat, kada  se upravo pripremao početak programa.

Posebnu pozornost i zanimanje  privukla je igra Krtolanje u kojoj su se posjetitelji iz svih krajeva svijeta nadmetali u ubacivanju krtole u košic, pa se može reći da je sinoć na Stradunu održano svjetsko prvenstvo u krtolanju. Sve koji su uspjeli ubaciti krtolu u košic, organizatori su nagradili bogatim nagradama,

Konavoski agroturizmi organizirali  su prezentaciju i degustaciju konavoskih vina i likera, te degustaciju i prodaju konavoskih tradicijskih slastica, maslinova ulja i meda. Udruga Agroturizam Konavle predstavila je novo izdanje brošura na ukupno 24 stranice, koja je sve goste s kojima smo bili u komunikaciji ugodno iznenadila bogatstvom ruralnog turizma Konavala.

Centralni dio programa bio je predodređen za  nastup KUD Stjepan Radić iz Pridvorja. Za glazbeni dio zaduženi su bili  Toto i prijatelji.

Agroturizam Konavle, organizator manifestacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)